Нон-стоп партита на южния плаж в Сънито

Бургас Лайф

06-07-2013, 06:00

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Култови диджеи миксират на морския бряг на Какао бийч

До 1 септември ивицата ще бъде арена за веселба през деня и място на най-добрите български диджеи

Денонощни плажни партита организират на южния плаж в "Слънчев бряг". Купонът ще започва от ранния следобед и ще е с вход свободен. Музика и много танци на плажа ще има всеки ден от 14 часа. Старт на лятната фиеста даде диджей Десо вчера. На подум на пясъка танцуваха момичета по бански, а за най-големите веселяци бе организирано парти с пяна и невиждано шоу.

До 1 септември южния плаж ще бъде арена за веселба през деня и място на най-добрите български диджеи. Плажни партита ще има всеки ден, без прекъсване до 1 септември. Участия са предвидени още на диджеите Павел Петров, Методи Христов и много други. Всички те ще водят и нощни купони на "Какао", които също ще продължат до края на сезона. Вечер диджеите ще забиват в 23 часа. В годината, в която "Какаo бийч" навършва десетилетие рекордите за парти настроение, музика и неспирни танци у нас, със сигурност ще бъдат подобрени.

От началото до края на Лято 2013 в програмата на родната Ибиса са заложени 150 партита. След няколко дни на южният плаж започва най-мащабния фестивал за електронна музика у нас Solar Summer. Повече от месец родните фенове ще бъдат изкушени от партита с най-големите имена от световната сцена. Заради очаквания наплив от фенове ще бъдат взети допълнителни мерки за сигурност.