Ивана прибира 100 бона хонорар за "ВИП Брадър"?

Пловдив Лайф

06-07-2013, 10:33

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Пловдивчанката е на път да кандиса на продуцентите

Цветна кошница и предложение за участие получи Ивана от продуцентите на “ВИП Брадър”. Говори се, че за няколко седмичен престой певицата на народа ще прибере 100 000 лева. Сума, която далеч надхвърля хонорарите на звездите миналата година. Ивана не крие, че е силно изкушена и от щедрия хонорар, който й предлагат, за да влезе в шоуто.

Пловдивчанката била очарована от поканата и напук на твърденията си преди години, че за нищо на света не би се включила в подобен формат, сега е на път да потвърди участие. Едно от условията на изпълнителката обаче е, освен нея, в къщата да влязат още дъщеря й Теодора и вярната й бузукарка Стояна.

Не е известно дали продуцентите са се съгласили с молбата на певицата и дали фолк дивата е приела предложението окончателно, пишат от lifestyle.bg.

Освен Ивана още две звезди се очаква да прекрачат прага на къщата на големия брат наесен.

Емануела и Глория, които направиха фурор този сезон с участията си в „Къртицата“ и „Денсинг старс“. Примата на фолка обаче едва ли ще приеме, тъй като не обича да излага личния си живот на показ. Емануела пък предизвика истинска сензация с участието си в „Къртицата“. Нищо чудно красавицата отново да се навие да участва в подобно шоу срещу подобаващо заплащане, коментират запознати.