"Задържаха в плен" млада майка и Ралица от "Сървайвър" (СНИМКИ)

Пловдив Лайф

06-07-2013, 12:45

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Започна TV риалити "Предизвикателството"

Малко преди полунощ бе даден старт на снимките на “Предизвикателството”.

19-годишната Михаела Дишлиева е първата участничка в пловдивското риалити. Черна луксозна кола остави младата дама пред хотел "Лайпциг", където тя ще бъде “пленник” следващите 48 часа. Русата красавица бе скритото оръжие на продуцентите и името й се пазеше в тайна до последния момент на влизането й.

Михаела е майка на 2-годишен син. За своята крехка възраст момичето вече е родител и има собствен бизнес. Тя споделя, че детето й дава стимул и се бори за по-добро бъдеще за нея и малчугана. Самотна майка и изкусителна красавица в едно. Родителите и приятелите на Михаела изцяло я подкрепят в “Предизвикателството” и стискат палци тя да спечели формата.

Минути преди първата участничка пристигна и нейната “съквартирантка”. Ралица Кирилова,  известна с участието си в “Сървайвър” 4, ще остане във формата 24 часа. Още снощи Михаела се изправи пред първото предизвикателство. Трябваше да приеме в покоите си известната личност.

Какво ще се случи през следващите 48 часа, пред какви изпитания ще бъдат изправени двете хубавици, какво ще си говорят и още ..., ще разберете съвсем скоро.

Днес красавиците ще имат “мокра” мисия на Акватека "9-ти километър". Очаквайте специални кадри и подробности за случващото се само в Plovdivutre.bg.