Изгониха от басейн жена заради големи гърди

Животът

06-07-2013, 13:12

Снимка:

novini.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Полицаи награбили едрогърдата австралийка и я изхвърлили от аквапарка

Пищна мацка на 43 год. бе изгонена от аквапарк заради огромните й цици, съобщи "България днес".

Австралийката Мадли Шифер и 15-годишната й дъщеря решили да се разхладят от жегите в местния басейн. Неприятностите започнали в момента, в който атрактивната дама съблякла дрехите си и останала по бикини. Още преди да се гмурне във водата, към нея се втурнали две служителки от комплекса и й наредили да се облече или да напусне веднага. Причината била, че Мадли била с неподходящо облекло, а огромните й гърди, преливащи от оскъдното й горнище, провокирали останалите почиващи.

Мадли започнала да спори със служителките, което още повече ги вбесило, и след 15 мин. пристигнала полиция. Униформените безцеремонно награбили едрогърдата майка и я изхвърлили от аквапарка, потъпквайки жестоко човешките й права, пише още изданието. Разгневената жена веднага подала оплакване в местната преса.

"Изритаха ме без причина. Служителките бяха някакви заблудени тийнейджърки, които с префърцунените си гласчета ми заявиха, че това е семеен парк, а не място за разголване и показване на прелести. В един момент викнаха и полицията и ме изведоха навън. На басейна имаше много девойки по бельо, подобно на моето, но с тях нямаше проблем. Някои от тях даже носеха прашки, за разлика от мен Не мога да разбера какво лошо съм направила. Не е редно да бъда дискриминирана, понеже изглеждам добре в дадено облекло", жалва се хубавицата.

След инцидента общинските съветници в града решили, че Шифер е неправилно санкционирана, и постановили басейнът незабавно да създаде кодекс, който да определя облеклото на посетителите. По този начин рискът от подобни инциденти в бъдеще се очаква да бъде отстранен.