Как да се целуваме по-добре?

Животът

06-07-2013, 15:27

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Днес е Световният ден на целувката

Хората се целуват, за да удовлетворят една естествена потребност. Стремежът към човешки контакт се дължи на нашия инстинкт, той идва напълно естествено и не може да се обясни. Но техниката на целувката може да бъде обяснена. А да се научи да се целува по-добре, може всеки.

Изкуството на целувката

Какво трябва да се направи, за да може една целувка да се запомни дълго или дори завинаги от вас или вашия избраник?

1. Не се стеснявайте. Потенето на ръцете, виенето на свят, треперенето на коленете са сигурни признаци за това, че сте влюбени. А това е нищо, в сравнение с емоционалното и физическо удоволствие, което ще получите от целувката.

2. Ако имате възможност, създайте интимна и романтична обстановка. За тази цел са подходящи свещите и слабите лампи.

 3. Не забравяйте да се погрижите за своя дъх. Лошият дъх може да убие всяко желание за целувка. Ако не сте си измили зъбите, използвайте дъвка или няколко стръкчета магданоз.

 4. По време на целувката не стойте като “истукана”. Нежно галете с ръка косата на партньора, докоснете ушите му, погалете раменете и гърба.

 5. Не мълчете! Ако се целувате това не означава, че трябва да мълчите като риба. Прошепнете на любимия нещо нежно и приятно – само гъдела от дъха ви в ухото му, ще го възпламени още повече.

6. Не се напрягайте – отпуснете се! Напрегнатите устни могат да отблъснат вашия партньор или да го накарат да си помисли, че ви създава някакви неудобства.

7. Не се спирайте само на един вид целувка. Много мъже предпочитат “френската” целувка или както още я наричат “мокра” целувка. Повярвайте нежното докосване на влажни устни може да възбуди много повече, отколкото “общуването“ с език.

Как можете да определите дали се целувате правилно?

1. Наблюдавайте реакцията на партньора. Ако той блажено отлита в бездната на вашата безкрайна целувка – може да сте сигурна в успеха си.

2. Ако партньорът ви е в поза за слушане на лекция по философия, трябва да се замислите какво да направите.

Източник: tia.bg