Избраха ”Принцове и Принцеси” на детски конкурс (СНИМКИ)

БГ Музика

07-07-2013, 19:00

Снимка:

Стефан Димитров

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Благоевград бе домакин на конкурс за малки "принцеси и принцове"

Момичета и момчета дефилираха на базата на плувния компекс в Благоевград. 35 деца превърнаха деня в истински празник на радостта и красотата.

Малчуганите се състезаваха за участие в световния лицензиран конкурс през септември в турския курорт Бодрум.

Велина Узунова - шеста в света по красота на конкурса в Турция, влезе в ролята на информационен гид. 9-членно жури бе затруднено в избора но принц и принцеса. Най-многобройна бе първата група с участници от 3 до 5 години.

Най-малката сред тях бе Стефани Давидова. Тя стана Мис на известна фирма за детски лакомства. Лице на наша сладкарница стана 4-годишната Алексия Джавелкова. С ленти се окичиха 4-годишните Габриела Иванова, Йоана Влахова, и Виктория Младенова, на 8 години.

За лице на плувния комплекс в Благоевград бе избрана 6-годишната Ванеса Николова. Втори подгласнички на Принцесата станаха Мария Миладинова, Сидни Уотърхаус. Първи подгласнички Симона Ненова, Габриела Халачева и Анна Мария Чакърова.

С титлата принцеси се окичиха Шанел Тасева, Дебора Гачева и Анет Рос Мари.
В класацията  при принцовете втори подгласници са Никола Николов и Кирил Иванов, а първи подгласници - Димитър Качорин и Джамал Тронов. Принцове станаха Михаил Тачев, Мартин Илиев и Мартин Хаджиев.

Всики номинирани ще се борят в 6 категории на световния конкурс в Турция.