Тази вечер Snoop Lion ще взриви София

София Лайф

08-07-2013, 07:33

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Броени часове остават до концерта на хип-хоп звездата

Броени часове ни делят от концерта на хип-хоп звездата Snoop Dogg. Днес, на 8 юли, той ще пристигне в България заедно със сина на легендарния реге изпълнител Боб Марли.

Новият албумн на Snoop, известен вече и като Snoop Lion,  "Reincarnated" е вдъхновен именно от ямайския певец. Миналата година легендарната хип-хоп звезда посети Ямайка и се зарече да стане по-известен от самия Боб Марли. Тогава му хрумва идеята да направи цял реге албум, в който рапирането е оставено на заден план.

Преди концерта в "Арена Армеец" Snoop Dogg ще проведе скейтборд състезание на паркинга на залата от 15.00 часа. Събитието не е случайно, а е провокирано именно от любовта на звездата към скейтбордите, след като той самият създаде собствена линия на сърфовете за асфалт.

На едно място ще се съберат най-добрите български скейтъри, които ще представят върху най-добрия сглобяем скейт парк уникални трикове, и то в разгорещен батъл.

Освен много екшън и скейтборд, за доброто настроение на всички ще се погрижат и момчетата от dance формация Top Bboys (Throwdown), които също ще си спретнат "бой" помежду си. Естествено няма да мине и без много рап, представен от Dj Kalata (Unify).

Билети за концерта на рап легендата могат да се намерят в мрежата на TicketPro, в зала Арена Армеец, както и online на www.ticketpro.bg. Цените на билетите са от 60 до 120 лева в зависимост от разположението на местата в залата.

Заради големия интерес към концерта на Snoop Dogg в зала "Арена Армеец" след 18:00 часа колите на обществения транспорт в столицата ще минават по локалните платна на бул. "Цариградско шосе" при Площада на авиацията в посока "Център" и в посока "Младост". Двупосочно на спирките там ще спират автобусите по линии с номера 76, 204, 213, 306 и 604. Общественият транспорт в района на залата се движи до 23:15 - 23:30 часа.