Програмата на Филмовите нощи днес

Пловдив Лайф

08-07-2013, 10:32

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Гледайте българския "Още една мечта" и свежата комедия "Стажанти"

Малка промяна в програмата на Филмови нощи във Филипополис ще има днес, обявиха организаторите. Първата прожекция от 21, 10 часа ще е на българския филм "Още една мечта"

За филма

Всяка една от героините във филма носи истинското име на актрисата, която играе съответната роля. Диляна, Койна, Ирена и Мира влизат в ролите на домакиня, подпалила дома си; на разглезено богаташко момиче; пристрастена към секса жена и красива интровертна побойничка, която решава всеки проблем с юмруци.

Четирите жени се запознават по време на сеанси за отказване на цигарите, а малко след първата им среща случаен разговор на съседна маса в тях отключва плана за банков обир. За целта момичетата имат да свършат доста неща.

От 23, 30 часа можете да гледате "Стажанти" с комедийните звезди Винс Вон и Оуен Уилсън, които играят ролите на двама стари приятели, внезапно уволнени. Убедени, че не са подходили по правилния начин към кариерите си те решават да дадат нов старт и започват да стажуват в голяма фирма за компютърни технологии, въпреки че не знаят нищо за модерните технологични изобретения и нововъведения.

Друг проблем пред който се изправят са останалите стажанти, които са не само по-млади и хитри от тях, но и по-добри в боравенето с техническите нововъведения. Нищо обаче не може да откаже двамата мъже от намерението им да получат така желаната и добре заплатена работа в компанията.

ПРИ ДЪЖД БИЛЕТИТЕ ВАЖАТ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ФИЛМОВИ НОЩИ!