От спора на Сидеров и Симеонов съвсем се размириса

Страхът и последствията от него се намесиха в полемиката

От бългалгарския политически живот съвсем замириса. Последно доказателство са репликите, които си размениха задочно лидерът на "Атака Волен" Сидеров и собственика на телевизия "Скат" и съпрецедател на ПП НФСБ Валери Симеонов. Първият заяви, че телевизията на втория излъчва порно и има незаконни антени, а вторият му отговори така:

 

"Щом Волен Сидеров казва, че са незаконни, значи са незаконни... Незаконни са, на***л съм се от страх, направо се чудя какво да правя, купувам си билет за чужбина да бягам. Това е."

На критиките за неморалност на програмата пък собственикът на СКАТ отговри с въпрос:

"Може ли най-неморалният човек в държавата да дава оценки? На шест месеца давам справка в СЕМ и в комисията за регулиране на съобщенията кои програми се излъчват. Всички са кодирани и така нататък, ще му обяснявам аз на него. Всяка глупост ли, която изръси Волен Сидеров, ще му я давате. Какъв е тоя, да не би да има някаква титла за уникалност и за достоверност."

Валери Симеонов бе категоричен, че най-малкото на това, което е казал Волен Сидеров, може да се вярва. Той определи лидера на "Атака" като ортодоксален лъжец и килипираджия.