Камбуров: Никога вече в ЦСКА, дори и Бекенбауер да ме иска

Спорт

09-07-2013, 10:24

Снимка:

lokomotivpd.com

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Приключвам с футбола в Локо (Пд), този отбор ми е дал най-много, признава голмайсторът

Любимецът на агитката от Лаута Мартин Камбуров призна пред „Тема спорт“, че ще приключи с футбола в Локо (Пд).

„Все още е рано да се каже, че сме във върхова форма. Мисля, че в момента отборът ни е готов на 60-70 процента, но до началото на първенството има още време“, заяви нападателят.

Ето какво още каза Камбуров:

„Предпочетох да се върна в Локомотив след един откровен и честен разговор с Константин Динев. След като той ми обясни какви ще бъдат нещата за в бъдеще и как ще се работи, не се замислих нито за миг пак да играя на Лаута. Бързо се разбрахме.

Още не съм подписал договор, но това е най-малкият проблем. Преди да подпиша с ЦСКА, когато се завърнах от Китай, исках да играя за Локомотив, но тогавашният президент Веселин Марешки толкова разбираше от футбол, колкото аз от космонавтика. Това ми попречи още тогава да се върна на Лаута. Но така или иначе в Локо Пловдив ще приключа с футбол, но кога... не се знае. Това е отборът, който ми е дал най-много.

Въобще не ме интересува какво става с ЦСКА – дали ще остават в А група, в А облстна ли... без значение е. Жалкото е, че най-успелият и титулуван български клуб се управлява от едни хора по този начин, като Миньор Перник през 1990 година. Малко е несериозно.

Така го усетих за тези три, четири месеца, през които бях на стадион „Българска армия". Но те си решават, те си знаят. Втори път не бих се върнал. Дори и не Стоичков да ме е искал да остана, а Бекенбауер -нямаше как.