Осигуриха титла на бебето на Кейт и Уилям

Бебокът ще е принц/принцеса на Кеймбридж

 Бебето на принц Уилям и съпругата му Катрин, което ще се появи на бял свят до дни, официално ще се нарича принц или принцеса на Кеймбридж.

Принц Уилям беше удостоен с титлата херцог на Кеймбридж в деня на сватбата му през април 2011 г., а съпругата му е херцогинята на Кеймбридж. Ако е момче, той ще бъде Негово кралско височество принц (името) на Кеймбридж. Ако е момиче, ще бъде Нейно кралско височество принцеса (името) на Кеймбридж.

Кралската двойка не е разкрила пола или името на бебето. Новината беше топло приета в Кеймбридж, Източна Англия, известен в цял свят с историческия си университет.

"Приятно съм изненадан от тази невероятна новина. Прекрасно е. Не можехме да мечтаем за по-голяма чест. Сега всички очакваме с нетърпение появата на принца или принцесата", заяви заместник-кметът на града Джордж Пипас.

Всички деца на Уилям ще бъдат принцове или принцеси и ще бъдат кралски височества още от раждането си, съгласно декрет, издаден от кралица Елизабет II на Нова година. Преди само най-големият син на най-големия син на принца на Уелс можеше да се нарича Негово кралско височество и да носи титлата принц.