Сираков: Шансовете с Иртиш са 50:50

Спорт

09-07-2013, 19:20

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

"Сами си направихме задачата трудна", каза директорът

Изпълнителният директор на Левски Наско Сираков определи шансовете на "сините" и Иртиш като 50:50 преди реванша с казахстанците, пише Sportline.bg. Той обърна внимание на тежкото пътуване, което чака българския тим.

 

"Полетите са три и наистина ще бъде тежко. Има достатъчно време, за да се възстановят момчетата. Очаква ни тежък мач. От играта има какво да се желае. По-недоволни трябва да бъдем от резултата, защото трябваше да спечелим този мач. Това ни прави задачата по-трудна", започна Сираков.

 

"Казах още след първия мач, че двубоят е от 180 минути. Мислим само за реванша и да се представим по-възможно най-добрия начин. Отиваме да отбележим гол, ако искаме да продължим"

 

"Сами си направихме задачата по-трудна, но аз мисля, че имаме сили да преодолеем този противник. Сега не трябва да имаме самочувствието на фаворит. Шансовете на двата отбора са изравнени. Нивото на нашия футбол е такова, че ние не може да се чувстваме фаворити срещу никой. Надявам се след всеки изминал мач играта да се подобрява. Ако искаме да спечелим, трябва да играем по-добре, отколкото в София. Мислите ми са изцяло насочени върху това да отидем, да отбележим голове и да победим", завърши изказването си директорът, пред да се качи на полета за Виена.