Прическите в стил "бохо" - хит на лятото

Животът

10-07-2013, 06:01

Снимка:

Reuters

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

150 прически в живота на всяка жена

Бърза и лесна за оформяне коса

Лятото на 2013 година се очертава вдъхновяващо за оригинални прически. Косите и прическите са лесни за оформяне, но в същото време са изключително секси и романтични. Представяме ви коси в стил бохо, споделят от Az-jenata.bg.

Този стил е един различен поглед и подход към косата ви. Закачливи кичури, меки, небрежни вълни, лента от дантела или тънка кожичка, рехаво сплетени плитки. Прически, подходящи за разходки из града, за плажа, за летни партита. Тези коси, оформени в бохемски стил, стават все по-популярни. Дамите посрещат с интерес тези артистични предложения, защото подчертават тяхната женственост и естествена красота.

Бохемското движение се характеризира с едно по-нетрадиционно отношение към живота. Силно свързано към изкуството, идея, която в днешни дни е изключително популярна.

За да оформите косата си в този стил не ви е необходимо много време или специални стилизанти.

Всичко е творчество и изобретателност. Не е необходимо тя да бъде идеално изправена. Може леко да я навиете с маша, ако косата ви е права. Малко лак, за да я задържите по-дълго време, игрива и подходяща тънка лента, която да завърши идеята. Това е. Забавлявайте се и бъдете красиви, естествени, бъдете boho също като актрисата Миша Бартън.