Район Южен с нова интернет страница

Мисия Пловдив

10-07-2013, 11:26

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

В портала гражданите ще намерят новини, проекти и бланки

Изцяло обновената интернет страница на пловдивския район Южен вече стартира работа, обявиха от администрацията. Основните предимства в ремонтирания портал са съвременен и лесен достъп за ориентиране потребителски дизайн. Основните акценти са проектите за развитие на район Южен. Описано е какво, кога, къде и колко са изразходваните средства за инфраструктурните дейности. Разработено е приложение Анкета, в което всички граждани могат да определят кое е важно да се случи в района.

В рубриката новини на първа страница винаги са представени най-актуалните в момента вести, а всички останали са събрани хронологично. Административните услуги са описани по направления, като са приложени актуализирани бланки, които гражданите да имат възможност спокойно да попълват от собствените си компютри. За жителите на района подаването на документи се извършва все още на място, на гише в деловодството.

Ценим традициите и опита и именно по тази причина сме запазили и линк към стария вариант на сайта. Новата интернет страница е направена изцяло само и единствено, за да подпомага Вас гражданите и насочва нас администрацията, както за добрите практики, така и за всички наболели проблеми на жителите на район Южен, подчертават оттам.