Нови членове в УС на „НФК Берое”

Спорт

10-07-2013, 12:00

Снимка:

Мария Стефанова

Автор:

starazagora.utre.bg

Всичко от Автора

Феновете на Берое очакват с нетърпение старта на новия футболен сезон и първата купа за него,която отборът може да спечели днес на стадион “Васил Левски”

На Общото събрание на СНЦ “Национален фенклуб Берое–Стара Загора” (на 8 юли вечерта) бе даден отчет, взе се решение за разширяване на УС до 7 души, организацията премина от частна в обществена полза и бяха обсъдени много актуални теми покрай подкрепата на Берое, информират от пресслужбата на старозагорския клуб.
В началото настоящият Управителен съвет даде отчет за дейността и финансовите приходи и разходи на сдружението от последното общо събрание през януари до сега.
Бе взето решение в УС да влязат още двама души. Това са Антони Андонов и Кристиян Кръстев. Така вече организацията ще се ръководи от 7 души.
Антони Андонов е един от най-активните фенове на Берое в София. До момента той координира организираните пътувания от столицата. Кристиян Кръстев пък е член на фракцията Green Vandals и доскоро бе противник на някои от решенията на УС на фенклуба. Оценяйки случилото се през последната година, той прие да стане част от Управителния съвет и да помага при организацията на подкрепата.
Членовете на “НФК Берое” взеха решение сдружението да премине от частна в обществена полза, както и приеха промени в Устава, който ще бъде качен в сайта на клуба в интернет и всеки ще може да се запознае с него.
Подробно бяха обсъдени бъдещи хореографии, организиране на турнири и участия в сборни отбори (например този на националния за фенове, който стана шампион на Европа в Лвов). Бе разяснена и организацията за следващите 2-3 изключително важни мачове за Берое.
Обсъдено бе участието на “НФК Берое” в “Сдружението на българските футболни привърженици”.Дискутирани бяха още проблемите, които се срещат при организации и възможностите те да бъдат решени.
Новото на това Общо събрание е че право на глас имаха само редовните членове на фенклуба, заплатили членския си внос за новия сезон. В същото време обаче на събранието добре дошли бяха всички привърженици, като всеки имаше възможност да се изказва по всяка от темите и да бъде чут.
СНЦ “Национален фенклуб Берое - Стара Загора” отчете, че за по-малко от месец вече е надмината бройката членове за новия сезон, в сравнение с бройката събрали се за изминалия цял сезон миналата година.
“Това ни навежда на мисълта, че хората имат вяра във фенклуба и искат да бъдат активни негови членове и участници в организирането и подпомагането на дейността, с което да прославим любимия клуб и да изживеем незабравими моменти по трибуните”, казаха от УС на “НФК Берое” за beroe.bg.