Миро пусна денс парче за лятото

Добрич Лайф

10-07-2013, 16:29

Снимка:

Dobrichutre.bg

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

БГ версията се казва „Споделена любов"

Танцувална лятна песен предлага на своите фенове Миро. Новата му песен "Sensation of Love" има и БГ версия, която се казва „Споделена любов", съобщи ИА Добруджа. Песента е написана от италианския изпълнител Fabio Roscioli, който е прочут с артистичния си псевдоним Ryan Paris. Добричлията представи за първи път песента в края на миналата седмица в Шоуто на Слави.

В предаването Миро призна, че не иска да прави компромис с предпочитанията си и затова вече ще прави точно такива песни, каквито му се слушат на него. Последното му предложение не е точно това, което иска, защото мелодията е малко по-денс, предвид летните предпочитания на феновете.

Следващите му парчета ще са по-рок ориентирани, издаде той. А що се отнася до пробиването на родната музика извън пределите на нашите граници, изпълнителят сподели, че според него не е задължително да стане с парчета на английски език.

Новата песен вече има и видеоклип, който се завъртя вчера в телевизионния ефир. Премиерата на песента в ефира на радио „Добруджа" очаквайте в неделя (14 юли) в „Мюзик плей", малко след 18.00 часа.