Счупиха носа на нападател от Локо (СНИМКИ)

Спорт

10-07-2013, 21:40

Снимка:

lokomotivpd.com

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Георги Стефанов бе откаран в болница в Благоевград след 0:0 срещу Пирин (Разлог)

Нападателят на Локомотив (Пд) Георги Стефанов е със счупен нос след сблъсък с противников футболист по време на учебната игра срещу Пирин (Разлог). Спарингът се игра на стадиона в Разлог и завърши 0:0.

Инцидентът стана в 50-ата минута след изпълнение на корнер от домакините. Тогава Стефанов и Фикиин си удариха главите при борба за висока топка. Впоследствие нападателят бе откаран в болница в Благоевград, където специалист намести носа му.

През първите 30-ина минути мачът бе равностоен без чисти положения пред двете врати. В 28-ата минута Раданов от домакините влезе грубо в краката на Станимир Димитров и реферът Стефан Апостолов му показа втори жълт картон и съответно червен. От двата щаба обаче се разбраха на терена да влезе друг играч на Пирин и така домакините доиграха мача с 11 футболисти.

Малко след това бе първото положение за Локо. Тодор Тимонов се озова на стрелкова позиция и шутира силно с левия крак, но вратарят Крушарски спаси.

В 33-ата минута Георги Стефанов открадна една топка и тръгна напред. Той обаче беше сам срещу трима бранители и топката му бе избита.

В 39-ата минута Тимонов изпълни фаул почти на аутлинията, при който върна топката назад към Юсеинов. Той стреля от границата на наказателното поле, но в тялото на бранител на Пирин, който беше на метър пред голлинията.

В края на първата част Пирин създаде и първата си опасна голова атака. Македонецът Душан Делянин пробва шут от 20-ина метра, но Стоян Колев изби.

Най-чистото положение за черно-белите дойде в 64-ата минута. Атаката тръгна от Запрянов, който изведе Куанг по десния фланг. Бранителят центрира в пеналта, където Николай Николов засече с крак от 9-10 метра, но топката профуча на метър над напречната греда.

В 82-ата минута Костадин Марков опита директен шут от фаул. Топката рикошира в стената и мина опасно покрай гредата в корнер.

Утре от 10,00 часа Локо излиза срещу Монтана в последен мач от турнира „Пири Банско“. След двубоя черно-белите се прибират в Пловдив.

Срещу Пирин (Разлог) Локо игра в състав:

Стоян Колев (46-Петър Денчев), Руслан Куанг, Асен Георгиев, Христо Стамов, Атанас Атанасов, Станимир Димитров, Цветан Йотов (46-Хосе Вергара), Ирфан Юсеинов, Запрая Запрянов, Тодор Тимонов (59-Костадин Марков), Георги Стефанов (50-Николай Николов).