Стоилов умува до последно за Тодор Неделев

Спорт

10-07-2013, 21:59

Снимка:

Plovdivutre.bg (архив)

Автор:

Петър Боев

Всичко от Автора

Изключено е да подценим Астана, уубеден е треньорът на Ботев

Старши треньорът на Ботев Станимир Стоилов даде днес в Бургас официална пресконференция преди утрешния реванш срещу Астана от Лига Европа.

Ето какво каза специалистът на брифинга пред медиите:

„Вярвам, че отборът осъзнава важността на срещата и ще направи всичко възможно да покаже, че има право да играе в Европа. Въпреки победата с 1:0 в първия мач, нищо не е решено в този двубой. Имах възможност да изгледам още няколко пъти записа от първия мач и продължавам да държа на мнението си, че срещу нас имаме сериозен противник, който играе качествен футбол“.

Надявам се да подобрим нивото си от първата среща и да отстраним Астана. Наясно съм с титулярния състав, като имам само една въпросителна. Тя е свързана с Тодор Неделев, той вече е възстановен и може да играе, но дали ще стартира, решавам аз.

Изключено е да подценим Астана. Всички мои играчи видяха за какъв отбор става дума в първата среща, дано напрежението и желанието за победа утре не ги отпратят в другата крайност – да прегорят. Наясно сме, че втората крачка винаги е по-трудна, но сега сме домакини и трябва да я направим“.