Ето кои са оп дестинациите за забременяване

Животът

11-07-2013, 09:34

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Лято е, любов, море и още нещо!

Повечето хора се връщат от лятната си почивка с тен, хубави спомени, но изненадващо много жени се връщат с нещо повече… Например бебе. Една на всеки пет жени забременяват по време на отпуската си, показва изследване на 2000 представителки на нежния пол.

С 19 % Испания оглавява класацията като топ дестинация за забременяване, следвана от Великобритания, Франция, Италия и Португалия. Франция е на трето място с 12 на сто от жените, които зачеват, докато са на почивка там. 9% са увеличили семейството си с още един член по време на пътуване до Италия, а Португалия заема пето място със 7% от бременностите. Враговете на зачеването

Изследване на сайта Hotels.com, показва, че голяма е вероятността и кралското бебе да е заченато по време на пътуването на принц Уилям и Кейт в Сингапур. Други известни личности също забравят за контрацептивите по време на ваканция. Виктория Бекъм е заченала сина си Бруклин в Ню Йорк, Ким Кардашиян е забременяла в Рим, а Бионсе в Париж.

Друго проучване разкри, че сексът по време на ваканция има и други "странични ефекти". Според изследванията всеки 20-ти британец се връща от море с полово предавана болест. Почти една четвърт от тях признават, че са правили секс с непознат, а 40% от мъжете и 32% от жените признават, че са правили секс на плажа.

 

Източник dete.bg