Обзор обявява Ден на сексапила

Туризъм

11-07-2013, 12:47

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Нептун ще се появи в курортното градче на 19 юли

Ден на сексапила и забавлението обявяват в Обзор. Щуро парти, изключително шоу  и невероятни изненади очакват жителите и гостите на града на 19 юли, петък. Купонът ще започне в 10 часа с дългоочакваната поява на високопоставен гост. В района на южния плаж от морските дълбини в пълния си блясък, придружен от вярната си свита, ще се появи повелителят на моретата и океаните Нептун.

Задължителни традиционни ритуали съпътстват излизането на божествения Нептун сред смъртните, но това лято в Обзор морският властелин ще стане свидетел и на още нещо – своя чар ще покажат пред него сухоземни дами и господа, които ще се  включат в конкурса  "Мис и Мистър Обзор".  

Забавленията в града ще продължат до ранните часове на следващия ден. Какви ще са те, организаторите от кметство Обзор  искат да запазят в  тайна. Загадка остават и изпълнителите, които ще се погрижат за доброто настроение на купонджиите.

Известна е единствено целта – денят на забавленията в Обзор да остави горещи спомени и незабравими изживявания на всички жители и гости на най-предпочитаното и забавно място за летен отдих.