Сашо Тодоров: Щастлив съм, ЦСКА ще го бъде!

"Преговорите бяха сред най-тежките в живота ми", казва новият силен човек на "Армията"

"Най-важната новина от деня е, че ЦСКА оцеля, всичко друго ще правим стъпка по стъпка", бяха първите думи на Александър Тодоров, който беше двигателят на сделката от страна на "Червени шампиони". "Подписал съм едва преди половин час предварителния договор, не очаквайте да ви кажа кой знае какви конкретни неща", допълни бизнесменът пред "Стандарт". Тодоров призна, че сред приоритетите е изплащането на задължение, заради което БФС може да отнеме 6 точки от актива на "червените". "При всички случаи ще преструктурираме клуба. Това обаче може да се случи юридически, след като сделката бъде подписана официално. Дотогава нямаме избор и ще работим по настоящата схема. Тепърва ще обсъждаме дали да има президент. Не искам да коментирам кои от настоящите директори в ЦСКА ще запазят постовете си", добави още икономистът.

Според договорката "Титан" също имат участие в погасяване на най-належащите задължения на клуба. Тодоров обаче не поиска да цитира конкретни суми.

Накрая той призна, че преговорите са били сред най-тежките в живота му. "Сега обаче се чувствам доста щастлив. Нека обаче правим нещата едно по едно", продължи Тодоров и след тежка въздишка отговори на въпроса дали е оптимист за бъдещето на ЦСКА: "Да, да. Оптимист съм. ЦСКА е спасен и ще го бъде".

 

ПОВЕЧЕ СПОРТНИ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ ТУК.