Станков: Искам испанеца Хосе, но това е въпрос на договаряне

Спорт

11-07-2013, 17:53

Снимка:

lokomotivpd.com

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Сержиньо е изостанал с подготовката, призна треньорът на Локо

Треньорът на Локомотив (Пд) Александър Станков коментира подготовката на тима след края на мача с Монтана, загубен от черно-белите с 0:2. С двубоя завърши и вторият подготвителен лагер на пловдивчани в комплекс „Пири“.

Ето какво каза Станков след последния съдийски сигнал:

Очаквах последната контрола да не е на ниво. Това не ми се е случвало за първи път. Нормално е да има и психическа умора у футболистите от дългите лагери. Някои неща, които искахме в днешната контрола, не станаха, но съм сигурен, че до първия мач ще сме на 100 процента готови.

Лазаров не игра, тъй като има лек проблем в коляното и реших да го съхраня за днешния двубой. Моето мнение за испанския футболист е, че той има място в нашия отбор. Въпрос на преговори е ръководството да се договори за контракт с него.

Сержиньо вече е при нас, но е закъснял малко с подготовката. Има какво да наваксва. Ще се стремим да навлезе във форма по най-бързия начин.

Георги Стефанов ще бъде възстановен до 2 седмици, след като вчера счупи нос по време на контролата с Пирин (Разлог).

Общо взето групата се оформи и е малко вероятно да привлечем още играчи. Днес няма освободени. Това е групата, която ще се прибере в Пловдив и ще се готви за първия мач.