Анелия няма време за море (СНИМКИ)

Пловдив Лайф

12-07-2013, 11:46

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Певицата влуди Пловдив

Анелия разтуптя стотици сърца на участие в града на тепетата. Седмица след рождения си ден тя се появи в елегантен черен тоалет и стилна прическа, за да забавлява пловдивчани до малките часове на нощта. Титулована за “Модна икона” певицата за пореден път показа грация и класа със стилната си визия.

Изпълнителката на “Погледни ме в очите” сподели, че на рождения си ден миналата седмица за поредна година е празнувала в много тесен кръг. Приятелки от детството на Анелия са я уважили и са направили празника й незабравим.

Заради многобройните й участия и работа по нови песни, Ани каза, че няма да има възможност да почине за повече време около морския бряг. Това лято дъщеричката й Ивон ще се задоволи само с ден-два в прегръдките на мама, докато е на почивка с близки роднини. През януари следващата година обеча Анелия е обещала голяма ваканция само за тях двете.

В момента певицата работи на пълни обороти. След два тотални хита тази година в Пловдив тя обеща още горещи парчета и много изненади за почитателите си до края на летния сезон. Изпълнителката многократно е казвала, че работата й и допира с публиката я даряват с огромна радост и любов. Ани не се блазни от призовете, които получава всяка година. Тя винаги е работила единствено и само за феновете си, защото “Най-голямата ми награда е публиката”.

Изпълнителката на годината съвсем скоро пусна на пазара последното си парче “Искам те, полудявам”. За отрицателно време то се превърна в тотален хит и изстреля Анелия на върха на музикалните класации у нас. Поредна изненада за почитателите й бе това, че красавицата, освен невероятна визия, показа завидни танцови умения. Само за седмица и половина Ани е трябвало да научи хореографията за клипа. Певицата сподели, че има още какво да се желае и доизпипа по танца й, но все пак е доволна от постигнатия резултат. С темповете, с които Анелия покорява сърцата на феновете и създава нови и нови песни, тя заслужено върви към следващата статуетка “Изпълнител на годината”.