Нови заглавия на Филмовите нощи

Пловдив Лайф

12-07-2013, 14:46

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Ловки обирджии и пишман програмисти ни забавляват тази вечер

Гореща предпремиера и допълнителни хитове влизат в програмата на кинофеста Филмови нощи във Филипополис. "БСП - Бесни Страшни Пенсии 2" с Катрин Зита-Джоунс, Антъни Хопкинс, Джон Малкович, Брус Уилис е една от изненадите. Феновете на седмото изкуство ще могат да гледат още "Невъзможното" с Юън Макгрегър и Наоми Уотс, както и касовите заглавия "Колибри", "Джанго без окови" и "Купонджийки". Организаторите на филмовия маратон в кино "Орфей" са отпечатали и нови информационни книжки с всички актуални заглавия до 11 август.

От 21.10 часа тази вечер е прожекцията на на "Зрителна измама". Филмът с Морган Фрийман и Уди Харелсън се фокусира върху опитите на ФБР да арестува членовете на международната магьосническа трупа Four Horsemen, заподозрени за няколко виртуозни банкови обири в Калифорния. Това, което затруднява разследването е, че илюзионистите успяват да извършат дръзките си обири докато текат представленията им пред нищо неподозираща публика.

От 23.30ч комедийните звезди Винс Вон и Оуен Уилсън са в ролите на двама стари приятели, които са внезапно уволнени. Убедени, че не са подходили по правилния начин към кариерите си те решават да дадат нов старт и започват да стажуват в голяма компютърна фирма, въпреки че не знаят нищо за модерните технологични изобретения и нововъведения. Нищо обаче не може да откаже двамата мъже от намерението им да получат така желаната и добре заплатена работа в компанията.

Цените на билетите са 4 и 5 лева.