Повишиха треньора на Евроколеж в директор

Спорт

12-07-2013, 23:14

Автор:

Петър Боев

Всичко от Автора

Григор Иванов отстъпи мястото си на Георги Недевски

Досегашният старши треньор на ФК „Евроколеж Григор Иванов беше назначен за спортно-технически директор в клуба. Това съобщиха от ръководството на синьо-жълтите.

През годините той се доказа като добър специалисти и на терена и като треньор. С екипа на колежани вдигна студенстката купа, а през следващата беше назначен за пом.треньор. През миналата година стана старши треньор на отбора и спечели шампионата и баражите за промоцията за Югоизточна „В” група.

Сега Иванов поема и организацията на клуба във „В” група. По негова препоръка беше назначен Георги Недевски за старши треньор на отбора. До сега той работеше 4 години в Брестник, когато състава беше в Б и В група.

За 1,5 год е бил начело и на Елегант Хисаря. В момента води наборите 2002 и 1999 год на Локомотив Пд. От тази седмица Недевски води тренировките на футболистите.

Колежани ще тренират всеки ден от 19. 00 часа на клубната база в Оризари. Ръководството на синьо-жълтите е организирало 5 контроли – на 17 юли с Гинат Съединение, на 20 юли с Балкан Варвара, 27 юли Асеновец, 2 август Миньор Раднево, 4 август Борислав Първомай.