Ботев отряза Левски: Не пускаме Мъри!

Спорт

13-07-2013, 14:26

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Батков и Сираков атакуват Мъри за Левски

Станимир Стоилов не иска раздяла, ще води отбора дълги години, каза Александров

Ботев (Пловдив) официално отряза мераците на Левски да им откраднат треньора Станимир Стоилов. Новината съобщи спортният директор на "канарчетата" Александър Александров пред Канал 3.

"Получихме преди половин час молбата на Левски, но отговорът ни е "Не"! По никакъв начин не искаме да се разделяме с Мъри Стоилов. Няма да разрешим да се преговаря с него. Да, има клауза за освобождаването му, но при условие че и той го иска, и ние сме склонни да го пуснем. Но никоя от страните не иска. Смятам, че темата е приключила и Стоилов ще си води Ботев дълго години", категоричен бе Александров.

"Говорих с него. Мъри има има голям морал и достойнство. Не е казал и дума за напускане заради Левски. Той мисли само за Ботев в този момент и за Лига Европа".

На този етап Стоилов отказва всякакъв коментар за бъдещите му намерения.

По-рано днес стана ясно, че Левски е готов на всякакви усилия, включително финансови, за да бъде върнат Мъри в тима. "Най-важната новина е, че след проведените разговори решихме, че връщане на Станимир Стоилов най-много ни устройва. Левски заслужава да си го прибере вкъщи и да отпразнува с него 100-годишния юбилей“, заяви Наско Сираков при завръщането на тима от Павлодар.