Шофьор на Нафтата гине на място в нелепа катастрофа

Крими

13-07-2013, 15:22

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Георги Драганов е баща на две деца

35-годишен бургазлия загина на място в нелепа катастрофа. Това се случило около 16,15 часа вчера на на пътя Несебър – Бургас. 

По данни на полицията 35-годишният Георги Драганов не спазил достатъчно дистанция между мотоциклета си "Ямаха" и движещия се пред него в посока Бургас лек автомобил. Мотористът застигнал реното на 41-годишнен бургазлия и се блъснал в него. 

От удара водачът на мотоциклета, който е баща на две дечица, загинал на място. Георги Драганов е шофьор на бургаския футболен отбор "Нефтохимик", погребението е днес. 

23-годишен младеж отнесе мотоциклетист с форда си след като не спря на знак "Стоп". Това станало около 9,45 тази сутрин на кръговото кръстовище до ВХТИ на улиците "Проф. Якимов" и "Стефан Стамболов".

От удара в бургаската болница е настанен 30-годишният моторист от Банево, който е със счупен крак и натъртена дясна китка, без опасност за живота.

54-годишен англичанин прати велосипедист в болница. Това станало около 11,20 часа днес на околовръстното шосе в Сунгурларе.  Британецът се движил се с несъобразена скорост, не спрял на пътен знак "Стоп" и блъснал 23-годишен мъж от Сунгурларе.

Пострадалият е в тежко състояние, със счупена база на черепа и фрактури на крайниците. Настанен е в МБАЛ-Бургас с опасност за живота.