Български екип снима с топизпълнителя Low Deep T у нас

Булевард

13-07-2013, 19:00

Снимка:

Facebook

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Low Deep T снима клип в България

Благо Георгиев и Жана Янева взлизат в лентата

Любимият топ изпълнител на тоталния хит това лято "Casablanca" Low Deep T идва в България отново, за да промотира най-новия си сингъл - "Shi's the only one", както и да заснеме клип с българския екип в лицето на IDEA, пишат от ПРофайл.

През октомври  Low Deep T ще ни изненада приятно и с голям концерт в София, чиято подготовка вече започна.

Екзотичния изпълнител  с кадифен глас сподели при последното си гостуване у нас, че е впечатлен от чара и красотата на българката. Low Deep T планира да заживее за кратко в София, като даже обмисля да инвестира в недвижимо имущество, за да отскача по-често и да релаксира от напрегнатото ежедневие в Лондон.

"Фактът,че звезда от такава величина снима видеото си у нас и се доверява на креативния Алекс Ковачев, е повече от положително и представлява голяма реклама за малка България" споделя с гордост медийния консултант Атанас Лазаров.

В сценарния екип планират работни снимки с футболната икона Благо Георгиев и Жана Янева - Мис Вселена България 2012. В лентата, която ще се завърти по световните музикални канали, родната ни красавица Жана Янева влиза в ролята на музата на Low Deep T. Бившият ни национал Благой Георгиев пък ще играе ролята на джентълмен и специално ще лети за снимките от руския Перм.

Изпълнителят ще е на разположение за интервюта в понеделник и вторник - 15-16 юли.
Ето и линк къмовия сингъл, чието видео креативния екип на IDEA ще заснеме в България:
http://www.youtube.com/watch?v=Bpf1o6raDMQ