Акулите се готвят за откриването на сезона в Бургас

Спорт

15-07-2013, 10:54

Снимка:

Пресслужба "Черноморец Бургас"

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

До четвъртък Черноморец ще тренира на базата край Сарафово

Както стана ясно от програмата на БФС, отборите на Черноморец Бургас и Черно море Варна ще открият новия сезон на елитната футболна група в петък от 21 часа на стадион Лазур. От днес отборът на акулите започва своята подготовка с поглед насочен към морското дерби.

Двата отбора вече изиграха една контрола в подготвителния период, като мачът завърши с минимална победа на моряците. Отборите и техните наставници се познават много добре и едва ли може да се изненадат, но в същото време със сигурност мачът ще бъде едно тактическо надиграване. В това отношение предимството е за домакините, чийто опитен наставник Димитър Димитров, знае как да победи всеки съперник.

Преди сезона в тима на акулите се появиха много нови футболисти, качествата на които ще се доказват в течение на полусезона, който за разлика от досегашните е доста по дълъг и наситен с футболни срещи. До четвъртък Черноморец ще тренира на базата Гнездо на акули, като са предвидени и две тренировки на официалния терен на стадион Лазур. Едната от тях се очаква да бъде в часа на мача.