Миро и Петя Дикова се заяждат в ефир

Добрич Лайф

15-07-2013, 11:44

Снимка:

Dobrichutre.bg

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Музикантът я обвини, че чете жълтата преса, тя контрира: "Не си Роби Уилямс"

Петя Дикова и Миро се изпокараха в ефир. ТВ водещата беше поканила музиканта в своето предаване, но още първият й въпрос стана повод двамата да започнат да си говорят накриво. Тя показа снимка на Миро като съвсем млад, на която позира с легендата Емил Димитров, и съобщи, че това е фотос от абитуриентския му бал: "Много жълти вестници четеш! Спри да четеш жълтата преса! Това е "Златният Орфей" от 1995 г.", скастри я певецът, пише lifestyle..bg.

Петя Дикова сериозно се ядоса на Миро за тези думи: "Аз не исках да те засегна. Ако исках, щях да те питам дали съжаляваш, че си се родил в България, защото иначе можеше да си Роби Уилямс, а не си", каза тя на събеседника си, пише vsekiden.com: "Искам да видя как Роби Уилямс ще се оправи, ако работи с моя бюджет", не й остана длъжен Миро.

След като още няколко пъти музикантът посъветва ТВ водещата да не чете жълта преса, тя му тросна: "Аз ще правя, каквото си искам". След което стана ясно, че Миро всъщност е дошъл в студиото, за да представи новата си песен, което е било много далеч от идеите на Пипи за разговора им: "От 15 години съм по телевизиите, за първи път ми се случва гост в предаване да диктува темите, по които се говори", ядоса се щерката на Сашо Диков и Аня Пенчева.

Повод да си говорят накриво беше и това, че Дикова употреби думата "сингъл", говорейки за новото парче на Миро: "Какъв е този сингъл? Това е песен", отново не пропусна да я порицаи музикантът: "Аз ти чета какво е написано в прессъобщението ти, писано от твоята пиарка", отвърна водещата: "Моята пиарка не съм аз", отговори Миро.

Този тон напълно извади от равновесие Дикова. Тя почти заекваше, докато обявяваше следващата тема в предаването. От яд се чудеше какво да прави с ръцете си. Започна да ръкомаха, разроши си косата, след това започна да чеше носа си и едва се въздържа да не бръкне в него. Накрая почти стана от стола си, още докато беше в ефир.