Гривна показва дали изневеряваш

Пловдив Лайф

15-07-2013, 16:21

Снимка:

интернет, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Новата джаджа издава и кога последно си правил секс

Високотехнологична гривна показва на притежателя си кога е правил секс за последен път и дали е бил доволен от него. Хайтек гривните са последният писък за водене на здравословен начин на живот. Те проследяват продължителността и дълбочината на съня, сърдечния ритъм, храната, която се поема, дори и качеството на сексуалния живот. Горди притежатели на подобни джаджи са британският министър на финансите Джордж Озбърн и министърът на образованието Майкъл Гоув. Само с един поглед върху данните от гривната вашият партньор може да открие дали сте изневерявали и колко интензивен е бил греховният любовен акт.

Гривната Jawbone UP, според производителите й, ще научи потребителите "как да живеят по-добре". Джаджата издайник ще сложи край и на фалшивите оргазми, тъй като записва минута по минута изгаряните калории по време на секс.

Всъщност първоначалното предназначение на гривната е като персонален треньор. Включена към апликация в съчетание със смартфона, тя дава ценни указания как да живеем по-здравословно.

Моделът Jawbone UP за 100 британски лири, притежаван от Джордж Озбърн, запомня броя на изминатите от него крачки, изгорените калории, преминатите разстояния, активното време и часовете в покой. Сензорът за движение регистрира данни и по време на сън, като отчита неговата продължителност и качество.

В САЩ някои от моделите се носят непрекъснато, без да се свалят, дори когато собственикът им е под душа. Следващата стъпка е в бъдеще високотехнологичните гривни да бъдат произвеждани под формата на лепенки, които няма да бъдат нито махани, нито презареждани.

Особено ценни данни уредчетата дават за сексуалния живот на партньорите. Те могат да съхранят информация за продължителността на любовните им актове през годините и друга екзотика. Като половите актове през следобедните часове, например.

Гривната е призвана да намали изневерите, тъй като лесно ще може да бъде контролирана от партньора. Но може да увеличи и броя на разводите... /БЛИЦ