Станаха известни шампионите по волейбол при ветераните /СНИМКИ/

Спорт

16-07-2013, 00:10

Снимка:

Изида

Автор:

Dobrichutre.bg

Всичко от Автора

Отборите на Добруджа 07 спечелиха бронзовите медали при мъжете и жените в държавните първенства по волейбол при ветераните, които се проведоха в Добрич.

Шампионки при дамите станаха състезателките на столичния клуб Красимир Димитров, информират от пресцентъра на Изида и ВК Добруджа 07. Със сребърните отличия се окичиха представителките на ДИЕМ Русе.

Златните медали при мъжете спечелиха волейболистите на Радомир, които надделяха с 2-1 гейма над отбора на Кьосев волей, в чийто редици се открояваха имената на Борислав Кьосев и Петьо Драгиев.

В мача за бронзовите медали домакините от Добруджа 07 не дадоха много шансове на волейболистите от Каза волей. Водени от капитана си Апостол Апостолов, който е и треньор на женския национален отбор на Исландия, добруджанци допуснаха волейболистите от Дряново, начело с Митко Тодоров - Чакала, да им вземат втория гейм с 23:25, но категорично спечелиха първият с 25:7, както и тайбрека с 15:8. Пети в подреждането завършиха Арда, следвани от Русе волей, Черно море и Ветерани (София).

Купите и медалите на призьорите връчи Веселин Велев, който е президент на новака в Суперлигата на България Добруджа 07, и от Борислав Кьосев - председател на комисия "Ветерани" при БФВ.