Ново разписание на влаковете от Бургас и гара "Владимир Павлов"

Новините

16-07-2013, 10:14

Снимка:

Burgasutre, архив

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Промените се налагат заради ремонт

От утре, 17-и юли до 12-и август ще бъдат въведени промени в разписанията на всички влакове, заминаващи от гарите Бургас и Владимир Павлов, съобщиха от БДЖ. 

Причините за временното изменение в графика на влаковете са ремонтни дейности по железния път, които се ще извършват в участъка между разделен пост Лозово и гара Владимир Павлов.

През посочения период всички влакове, които заминават от гара Бургас и гара Владимир Павлов, ще тръгват с от 15 до 30 минути по-рано от обичайното си разписание. Ръководството на железниците напомни на всички пътници, закупили предварително билети за влаковете, които тръгват от гара Бургас и гара Владимир Павлов през периода, да се информират своевременно за промените в часовете на тяхното заминаване.

Информация за промените в разписанията на влаковете е поставена в гарите Бургас и Владимир Павлов, както и в електронния пътеводител на официалната интернет страница на превозвача. (www.bdz.bg). Клиентите могат да се обръщат към гишетата "Информация" и билетните каси в съответните железопътни гари.