Ремонтираха пътя Ягодово-Пловдив

Животът

16-07-2013, 12:18

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Приключи кърпенето на дупки в селата от „Родопи”

Приключи мащабното кърпене на дупки в 19 населени места от община „Родопи”. За това бяха заделени 134 хиляди лева. При среща с жителите на село Златитрап е получен сигнал, че ремонтът не отговаря на количеството и качеството при зададените параметри.  Кметът на „Родопи” Пламен Спасов е разпоредил да се създаде комисия, която да провери ремонтните дейности. 

„Добрият мениджър трябва да прави проверки и на междинния етап, след като се раздадат задачите, а не да се запълнят дупките във всички села и после да се окаже, че работата не е съвршена както трябва”, коментира кметът Спасов.

По тази причина сформираната комисия отиде на място. В нея беше включен и човекът, подал сигнала. В протокола след огледа всички членове са констатирали, че положеният асфалт в квадратни метра дори е повече и че нарушения не са на лице. Кметът на „Родопи” ще продължи с проверките при ремонтните дейности.

Приключи преасфалтирането на част от пътя Ягодово-Пловдив, където се положи 6 сантиметра  асфалт. Това струваше 180 хиляди лева. Ямите по трасето Ягодово-Пловдив тормозеха шофьорите с години, имаше дълбоки дупки, кръпки и неравности. На три места дори шосето беше пропаднало.

„Ремонтирахме пропаданията на трите моста, които бяха сериозни. Отнехме повърхностния 4-сантимертров слой и отново направихме преасфалтиране”, съобщи кметът Пламен Спасов.