Встъпи в длъжност новият зам. -областен управител в Добрич

Мисия Добрич

17-07-2013, 12:51

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Областният управител Недко Марчев представи днес пред служителите на администрацията своя заместник Даниел Йорданов. Той е назначен със заповед №КВ-319 от 12 юли 2013 г. на Министър-председателя на Република България Пламен Орешарски той бе назначен за заместник областен управител на област Добрич.

        В представянето му пред колектива, Областният управител Недко Марчев изрази надежда, че в предстоящата съвместна дейност ще бъде намерен синхрон и ще се работи в екип: „Моят заместник е юрист и специалист по растителна защита. Убеден съм, че с тези негови компетентности ще бъде полезен на колектива. Вярвам, че с подкрепата на служителите ще постигнем добри резултати в изпълнението на отговорните задачи, които изпълнява държавната администрация в интерес на жителите от областта. Хората са тези, които ще дадат оценка за нашата работа“ – подчерта Областният управител.

     Зам. областният управител благодари и заяви готовност бързо да навлезе и да бъде полезен с професионалните си знания и умения в дейността на Областна администрация Добрич.

            Даниел Йорданов е роден на 9 август 1978 година в град Добрич. Дипломира се в Аграрния университет в Пловдив като магистър по „Растителна защита“. Завършил е и специалност „Право“ във Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий“.

           Повече от 6 години е професионалният му опит като експерт в структурите на Министерство на земеделието и храните -  Общинска служба „Земеделие“ Добрич.

           Работил е и като юрисконсулт в частна фирма.

           Политическа кариера: кандидат за народен представител в 42- то Народно събрание, издигнат от Коалиция за България.

           Не е семеен.