Голямото фенско шествие

Спорт

17-07-2013, 13:59

Снимка:

beroe.bg

Автор:

starazagora.utre.bg

Всичко от Автора

На 18 юли “Национален фенклуб Берое – Стара Загора” организира шествие

“Национален фенклуб Берое – Стара Загора” организира шествие до стадиона
за мача с “Апоел” (Тел Авив) от втори квалификационен кръг на Лига Европа.
Сборният пункт е подлезът на Регионална библиотека “Захарий Княжески”.На 18 юли в 16:30 ще започнат да се събират всички зелено-бели фенове,като тръгването от там по предварително планирания маршрут е насрочено за 17:15 часа.
По време на шествието ще бъдат поднесени венци пред паметника на Васил Левски по повод 176 години от рождението на Апостола на свободата.
С цел улесняване пропускателния режим и за да не се образуват големи опашки на 3-те входа, феновете от агитката на “Берое”, участващи в това шествие, ще влязат през входа за инвалиди, където ще бъде извършена щателна проверка с дрегер, металодетектор и детектор за експлозиви. Умоляват се всички участници в шествието да носят максимално малко багаж със себе си, за да улеснят бързото и безпроблемно влизане на стадиона.
Призивът към всички, които ще подкрепят "Берое" утре е да облекат фенските си екипи и тениски, за да покажат подкрепата си към отбора по време на мача.
СНЦ “Национален фенклуб Берое – Стара Загора” приканва всички беройци и старозагорци да се включат и във възпоменателно факелно шествие във връзка с 136 годишнината от старозагорското клане,в което са избити над 14 500 наши съграждани.То ще се проведе на 19 юли от 19:30 часа, а началното му е в парк “Ал.Стамболийски” (до I РПУ).