Шефът на ЦСКА: Дойде ли "Газпром", няма да го върнем

Спорт

17-07-2013, 16:40

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Сашо Тодоров коментира за SL ще помагат ли "Ауди" и "Асарел-Медет" на клуба

Новият изпълнителен директор на ЦСКА Александър Тодоров отказа да разкрие имената, на които "червена България" разчита да вдигнат клуба с финансова помощ. Той не отрече възможността очакваният в Левски спонсор "Газпром" да започне да дава пари за вечния враг.

"Реши ли "Газпром" да налива в ЦСКА, вярвайте, няма да го върнем, заяви Тодоров пред нашата медия. - Засега с тази компания няма нищо конкретно. "Ауди" и "Асарел-Медет"? Разговаряме с няколко спонсори. Както знаете, не сме завършили окончателно сделката, всичко зависи от държавните институции. Не искам да казвам имена, а после - ако се провалят нещата, да отиват думите ми на вятъра. На всички ни се иска да потекат пари, а ние да се чудим как да ги събираме. Но не става така. Всичко се прави постепенно", коментира още силният човек в ЦСКА.

Той засегна и темата с очакваното подновяване на договора с "Глобул". "Не сме започнали да преговаряме още. Има предварителна работа по самата сделка, която е по-належаща. След като приключим процеса по предаването и приемането на властта в ЦСКА, ще се занимаем с другите неща", категоричен бе Тодоров.