Добро утро, Пловдив! Отбелязваме рождението на Апостола

Мисия Пловдив

18-07-2013, 06:35

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Церемонията започва в 10 часа на Бунарджика

Добро утро, Пловдив. Днес е голям ден! 176-тата годишнина от рождението на Васил Левски ще бъде отбелязана тържествено в града. Церемонията започва в 10 часа пред паметника на Апостола на Бунарджика. Военен духов оркестър и представителен взвод са част от програмата. Слово за делото и живота на Дякона ще произнесе Димитър Севов – директор на Регионален Държавен архив – Пловдив. Водещ на церемонията ще е актьорът Ивайло Христов.

Ето една далеч по-злободневна тема. В 11 часа дружеството за дялово разпределение ИСТА България ще се отчете за отоплителен сезон 2012-2013 година. Ще бъдат изнесени и данни за изравнителните сметки на клиентите в Пловдив.

Да не забравите! Днес е денят на свети Емилиян. Името е латинско и означава съперник. Честито на Емилиян, Емил, Емилио, Емо, Емилияна, Ема, Еми и Емилия!

И голямата радост за футболните фенове - днес Ботев (Пловдив) ще влезе в поредната си битка по пътя към големите в Лига Еропа. Босненският Жрински (Мостар) приемат "канарчетата" на своя стадион в 19, 30 часа (българско време). Срещата може да гледате по ТВ7.