Босна трепери, "Ботев" е страшен

Спорт

18-07-2013, 11:14

Снимка:

botevplovdiv.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Имаме абсолютното уважение и респект, заяви треньорът на "Жрински"

"Ботев" е абсолютен фаворит в мача с "Жрински" (Мостар). Това твърдение е лично на треньора на босненците Бранко Караджич. Имаме абсолютно уважение и респект към гостите. Те са фаворит, но това трябва да се види и на терена, коментира хърватският специалист.

Станимир Стоилов бе по-предпазлив.

За нас добрият план е да се класираме за третия кръг. Жрински е много организиран и дисциплиниран отбор. Никога не е добре, когато някой се мисли за фаворит. Балкански отбори сме и всичко става, заяви треньорът на канарчетата.

База на "жълто-черните" е най-новият и луксозен хотел в Мостар, открит през месец април.

Днес в 19, 30 часа "Ботев" излиза срещу местния "Жрински в първия мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа. В двубоя пловдивчани ще играят в традиционния си "жълто-черен" екип, а домакините ще носят титулярния си бял екип.

Мъри Стоилов няма да прави никакви промени в състава си, който постигна две победи срещу казахстанския "Астана" в първия предварителен кръг на Лига Европа. Добрата новина е, че бразилският нападател Вандер Виейра има право да играе в мача. При това положение младата звезда на отбора Тошко Неделев ще остане резерва. По някое време обаче със сигурност ще се появи и на терена.

ВЕРОЯТЕН СЪСТАВ: Стаховяк, Христов, Минев, Спрокел, Грънчаров, Галчев, Иршак, Ромарио, Вандер, Анисе, Огнянов

Резерви: Андонов, Павлов, Джинич, Артур Енрике, Неделев, Педро, Домовчийски

 

Източник "Меридиан мач"/Sportline.bg