Хип-хоп легенди окупираха Пловдив

Пловдив Лайф

18-07-2013, 11:36

Снимка:

plovdiv.utre.bg

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Българският рапър Спенс и британската звезда Terra Slim на една сцена

Пловдив събра българският рапър Спенс и Terra Slim - един от най-известните британски хип-хопъри.

Двамата застанаха рамо до рамо на една сцена и отнесоха главите на своите почитатели под тепетата. Английската звезда, дошла директно от Лондон, и родната рап легенда изпълниха най-големите си хитове.

Terra Slim е един от най-успелите английски хип-хоп звезди. Зад гърба си има 16 албума, известен с това, че той лично ги продава в самото сърце на Лондон на туристи и фенове. Случва се музикантът да бъде забелязан дори в най-скандалните квартали на града. Феновете му могат да го засекат и в центъра на Амстердам или Париж. Започва да се занимава с музика още на 16 години. Почти всяка лондонска банда е записвала с него. В творчеството му има и много международни проекти с известни полски и холандски артисти.

Появата на родния рапър с музиканта от Кралството наведе на мисълта, че двамата замислят съвместен проект. Спенс обаче сподели, че все още няма такава идея, но с удоволствие би врътнал една песен с Тера Слим.

Българската рап легенда издаде в Пловдив, че е приел под крилото си нови таланти. Младите фрийстайлъри съвсем скоро ще излязат на музикалния пазар. Музиканта никога не се интересувал от известността на дуетните си половинки и споделя, че би направил парче с напълно безизвестен рапър. От значение за него е единствено проектът да е на ниво и хората да се забавляват с творчеството му. Артистът вече има желание да застане на мястото на продуцент, а не зад микрофона. В момента той няма конкретни бъдещи проекти, защото скоро не е изпитвал особено вдъхновение. Нито сезоните, нито недоволството на народа в страната карат Спенс да твори.

Ако имам нещо вътрешно да кажа го казвам. Дори през лятото сняг да завали, едва ли ще ме вдъхнови, смее се той.