Гъргоров: Ще приключа кариерата си в ЦСКА

Спорт

18-07-2013, 16:25

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

"Върнах се заради Стойчо, ще взимам по-малко пари", призна Бадема

Емил Гъргоров сподели очакванията си за новия сезон. Според Бадема ЦСКА ще е последният му тим, в който ще приключи и кариерата си. Футболистът призна, че ще получава доста по-малко пари отколкото в Лудогорец и че се е върнал в ЦСКА само заради Стойчо Младенов. Ето какво заяви Гъргоров пред "Дарик":

"Вече всичко е готово. Предстои да подпиша за срок от три години и се надявам всичко да е наред оттук нататък и клубът да има добро бъдеще. Отборът се прави в движение и ще бъде много трудно. Имаме едва един мач заедно, и то по едно полувреме. Ще бъде доста трудно, но се надявам да влезем във форма с течение на срещите. Надявам се всички да помогнем и да излезем от тази ситуация", коментира Гъргоров.

"Трябваше да чакам още за клуб в чужбина. Винаги съм казвал, че искам дългосрочен договор, за да приключа кариерата си в тима, в който подпиша. Ще играя колкото имам сили, но какво по-хубаво да завършиш кариерата си в ЦСКА? Ще видим вече доколко ще мога да играя. Надявам се да изпълня тези три години и да успеем да върнем тима, там където му е мястото. Разбира се, аз и останалите футболисти направихме доста компромиси в името на ЦСКА. Аз лично заради Стойчо съм дошъл. Имах доста разговори с него", каза още той.

"Заплатата не е най-важното. Разбира се, ще играя за по-малко пари в сравнение с Лудогорец, но се надявам всичко да е точно. И се надявам всичко да се изчисти и клубът да започне да функционира по нормален начин както в другите клубове", допълни Гъргоров.

"Ще се опитваме да побеждаваме във всеки мач, но всеки един знае за ситуацията в ЦСКА и че отборът се направи в последната седмица. Доста ще е трудно, но ние ще се борим отборът да върви напред и да се върне там, където му е мястото", завърши Бадема.