Пуснаха VIP билети за Spirita-a, с вечеря и собствен бар

Бургас Лайф

19-07-2013, 10:30

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Цената на луксозния пропуск е 150 лв.

Пас за двете вечери на Spirit of Burgas в комбинация с вечеря и собствен бар предлагат организаторите с ВИП пропуск за музикалния фестивал.

Цената е 150 лева, в която влизат запазена маса в градината на ресторант “Нептун” и гривна за влизане и излизане от ВИП зоната на градчето.
Цените на двудневния билет са по 119 лв. за всички сцени, а еднодневният е 79 лева. По 40 лв. върви еднодневният пас "след полунощ". Тези дават достъп до плажа малко след 24 часа, когато в двете вечери на сцената ще се качат Chase & Status, Andy C, DUB FX, Balkansky, Basscatz & Slim и High Roll.
Тазгодишното издание на най-мащабното музикално събитие на годината предлага пъстра палитра от стилове. Артисти от почти всички музикални жанрове – реге, хип-хоп, дръм енд бейс, пънк, соул, хардкор, дъб-степ ще излязат на сцените в двете вечери, като програмата тази година ще е до изгрева.
Editors WU-TANG Clan, ZAZ, Rizzle Kicks, Little Roy, Chase & Status, Che Sudaka, Enter Shikari, Selah Sue са сред звездите на Spirit of Burgas 2013-а. Към веселата компания за меломаните на бургаския плаж ще се присъесинят Solar dance arena, както и съопорт за партито от срана на Ерол, Миленита и Млък!, Pizza, Cold in December, Gangjah Army band и NRG D, Силует и други.