Краси Балъков и Фреди Бобич отново на Лазур

Спорт

19-07-2013, 14:39

Снимка:

Официален сайт Красимир Балъков

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Бившият капитан на националите ще лети с отбора на Щутгарт до Бургас, а седмица по-късно ще гледа и реванша от ложите на Мерцедес Бенц Арена

Преди минути стана ясно, че ако успее да отстрани босненския Жрински на реванша след седмица в Бургас, Ботев Пловдив ще се изправи в следващия етап от турнира Лига Европа срещу тима на германския Щутгарт.

В телефонен разговор за Burgasutre, българският плеймейкър Красимир Балъков, който бе определен за най-добрия играч на швабите за всички времена, сподели че със сигурност ще изгледа  и двата мача на българския представител Ботев, ако отбора премине на този етап. Той е щастлив, че отново ще може да посети Бургас, с който го свързват само добри спомени. С отбора на Щутгарт ще бъде и спортния директор Фреди Бобич, който също познава отлично града ни от престоя си в Бургас. 

Бившият капитан на националите ще лети с отбора на Щутгарт до Бургас, а седмица по-късно ще гледа и реванша от ложите на Мерцедес  Бенц Арена.  

Непосредствено след това Краси Балъков, който е посланик на турнира Ариана Аматьорска лига, отново ще бъде в Бургас, за да присъства на финалите и награди победителите в турнира.