Сашо Тодоров за SL: ЦСКА без Генчев, Марто Петров изчаква

Спорт

19-07-2013, 16:50

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

"Почваме Сектор Г следващата седмица, дано стартираме с победа", заяви изпълнителният директор на "червените"

Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров говори пред Sportline.bg за селекцията на отбора и случващото в клуба. Новият шеф на "Армията" призна, че са пропаднали трансферите на Станислав Генчев и Даниел Пеев, а Мартин Петров все още не бърза да подписва договор.

"Пропадна трансферът на Станислав Генчев в ЦСКА. За Даниел Пеев се отнася същото. Имаме някои разминавания, те си имат техните виждания за нещата. Доколкото знам Генчев вече има подписан договор с отбор от чужбина. Мартин Петров също иска да играе в чужбина, по възможност в Англия. Все пак там е неговото семейство, нормално. Все още обаче има вероятност да подпише с нас, този вариант не е отпаднал. Към момента Мартин изчаква развитието на ситуацията", заяви за SL Тодоров.

"Очакваме още футболисти, включително двамата от Насионал Мадейра. Следващата седмица започва ремонта на Сектор Г. Първо обаче трябва да подготвим нещата документално. След това започваме с ремонтните дейности. Не мога да дам краен срок и да кажа кога ще е готова трибуната", каза още изпълнителният директор на "армейците".

"Призовавам феновете да напълнят стадиона утре, да подкрепят отбора и всичко да мине без ексцесии. Дай Боже да започнем с победа срещу Локомотив (Пд)", завърши Тодоров.