Мъри: Не очаквам слаб Левски

Спорт

19-07-2013, 19:44

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

"Сините са наранени и ще са два пъти по-опасни", убеден е Стоилов

"Винаги съм казвал, че когато някой от големите ни отбори е наранен и има проблеми е два пъти по-опасен", заяви за "Дарик" треньорът на Ботев Станимир Стоилов ,визирайки Левски. "Канарчетата" приемат "сините" в неделя от 18.00 часа на стадион "Христо Ботев".

"Така беше миналата година и с ЦСКА – и там имаше разправии преди нашия мач, но на "Армията" загубихме. Никой от нас не очаква, че ще дойде слаб или безидеен Левски. "Сините" винаги са били мерило в българския футбол. Те ще изглеждат по най-добрия начин, важното е как ние ще изглеждаме", каза още Мъри.

Той коментира и факта, че за пръв път ще застане срещу Наско Сираков, с който като тандем донесоха много радост на феновете на Левски: "Няма да има сблъсък между мен и Наско Сираков, ще играят Ботев и Левски. Аз съм треньор, Сираков е директор, няма да има нищо общо с мача!"

"Надявам се да направим всичко възможно играчите да се възстановят. Ще се опитаме да изглеждаме по най-добрия начин и да се представим добре срещу Левски. Още повече, че играем на нашия стадион, пред нашата публика", завърши Мъри.

Още спортни новини тук