Домо: Искам да вкарам на Левски

Спорт

20-07-2013, 17:02

Автор:

Sportline.bg

Всичко от Автора

"Тръпката за мен ще е голяма, не сме фаворит в мача", каза нападателят на Ботев

Нападателят на Ботев Валери Домовчийски сподели, че вече е забравил за червения картон в Лига Европа и мислите му са насочени към двубоя с бившият му тим Левски, пише Sportline.bg.
"Ще има голяма тръпка в мен да се изправя срещу Левски. Но няма какво да го мисля толкова, сега съм играч на Ботев (Пд) и ще се опитам да помогна да победим "сините". Ако ми се удаде възможност ще се разпиша срещу Левски. Дали ще се радвам, ако утре вкарам гол... Ще видим", заяви Домо.
"Прекарах доста години на "Герена", но във футбола е така. Играчите преминават от един отбор в друг. Сега съм в Ботев (Пд) и ще се стремя с представянето си да помагам на тима. Желанието ми е да играя силно и с головете си да радвам Бултрасите. "Отборът ни е млад, колективът е перфектен. Във всеки мач трябва да си вдигнаме нивото и да подобряваме качеството на игра. Винаги излизаме за победа, за нас всеки двубой е стимул да се докажем. Смело мога да заявя, че Ботев още не е показал всичко на което е способен", добави нападателят.
"Левски отпадна рано от Лига Европа и вече имат нов треньор. Сега те ще са амбицирани да се докажат пред него. Много хора смятат, че за първи път от много време Ботев влиза като фаворит в мача, но според мен това определение трудно може да бъде сложено на който и да е от двата отбора. Според мен силите са изравнени. Не се заблуждаваме, че Левски е слаб. Всеки знае какво могат те, но нека не ни подценяват и нас. Вярвам, че публиката ни ще удари едно рамо и ще ни помогне срещу сините. Убеден съм, че атмосферата по трибуните ще е уникална", завърши Домо.