Добро утро, Пловдив! Отбелязваме 71 години от смъртта на Вапцаров

Мисия Пловдив

23-07-2013, 06:53

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Нашествие на ММА бойци в общината

Ако ви е липсвало силното слънце, имате късмет – днес то се завръща. Температурите ще се покачат до 33 градуса. Ако имате работа навън, по-добре я свършете преди обяд, за да не ви се налага да понасяте жегата.

Навършват се 71 години от разстрела в гарнизонното стрелбище в София на Никола Йонков Вапцаров. Поклонението пред  паметта и делото на великия българин, поет и борец за социална справедливост ще бъде от 10.30 часа на  паметника  на Никола Вапцаров, намиращ се  бул.”Никола Вапцаров” в район Южен

Организатори са структурите на БСП, Сдружение  „Памет и бъдеще” и  Български антифашистки съюз.

В заседателната зала на община Пловдив от 11 часа зам.кметът Георги Титюков ще съобщи за предстоящата  професионална гала-вечер по смесени бойни изкуства MMA Arena Plovdiv. Тя ще се проведе на 27 юли от 20,30 часа в Спортната зала на Пловдивския университет.

По време на пресконференцията ще присъстват европейския шампион по джудо Янислав Герчев, националния шампион по самбо и ММА-боец Иван Запрянов и националния шампион по ММА в тежка категория Борислав Иглев. През последната година смесените бойни изкуства се превърнаха в световен спортен феномен, заради изключителната популярност и лавинообразното увеличаване на броя на желаещите да тренират. Манията не подмина и Пловдив.