Шефовете на ЦСКА осъдиха нападението срещу Стойчо

Спорт

23-07-2013, 08:47

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

От клуба поискаха полицията да ограничи достъпа на "Българска армия" на лица, предизвиквали подобни прояви

Новата управа на ЦСКА осъди остро нападението срещу треньора на отбора Стойчо Младенов от Калоян Стоянов. Двамата се скараха на сутрешната тренировка и си размениха остри реплики. По-късно бившият шеф на клуба при предишните собственици от "Титан" по-късно беше арестуван. От ръководството пък излязоха със специално обръщение до обществеността по повод инцидента.

Sportline.bg прубликува текста без съкращения и редакторска намеса:

До Обществеността

Уважаеми Дами и господа,

днес (22.07), бе извършен изключително агресивен акт срещу старши треньора на представителния ни отбор г-н Стойчо Младенов. Ръководството на Клуба е силно възмутено от това дръзко посегателство, което може да се интерпретира и като опит за вмешателство в работата на спортно-техническия щаб. Остро осъждаме подобни действия и опити за сплашване. Призоваваме съответните институции в държавата, както и органите на реда, да не допускат такива инциденти посред бял ден, на обществено място, където и да е на територията на България.

Приканваме представителите на полицията да ограничат, или забранят достъпа до стадион „Българска армия”, на лица, които предизвикват, и са предизвиквали подобни саморазправи.

Като добросъвестни граждани, ние - ръководството на ЦСКА, разчитаме на адекватни мерки и конкретни действия при тази, и всяка такава ситуация. Бъдете убедени, че като Клуб, ние ще защитаваме нашите треньори, футболисти и служители с всички законови средства. С интерес и заострено внимание ще следим развитието по днешния изключително неприятен случай.

От ръководство
то