Кандидат за „Мистър Обзор” подлуди Елза Парини

Булевард

23-07-2013, 14:16

Снимка:

Bulgariautre.bg

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

18 момчета и момичета се бориха за титлата „Мис и Мистър Обзор”

В спор за голямата награда се сблъскаха десет хубавици и осем мъжкари. Журито също влезе в битка за да избере най-достойните. Председателката Елза Парини за малко да се изпокара с останалата част от журито, което включваше и музикалния тандем Румънеца и Енчев. В крайна сметка съдиите стигнаха до консенсус и определиха победителите в конкурса, който продължи цяло денонощие.

Старта на празника на красотата и сексапила в Обзор бе даден точно в 12,00 на обед, когато от морските дълбини „изплува” владетелят на моретата Нептун съпроводен от свита морски обитатели. Морският владетел и неговата свита от морски вълци и нимфи отседна в шатра и проведе „ритуално бръснене”. Участниците в бръсненето получиха своето „нептунско кръщене” със специални имена – Кефал Обзорски, Паламуд Обзорски, Скумрия Обзорска. След кратката приветствена реч към всички гости на плажа в Обзор и специалните ритуали, Нептун обяви началото на забавленията.

Това даде и старта на конкурса „Мис и Мистър Обзор”. Първият тур се състоя на плажа, а всички участници дефилираха пред смаяните погледи на летуващи по бански костюми. Гледката на красиви и сексапилни мъжки и женски тела нажежи градуса не само по пясъка, но и под шатрата на журито.

Най-забавната  част разбира се бяха пиперливите въпроси на журито към претендентите. Някои от тях блеснаха със завиден интелект, до като други изумиха и жури и гости с липсата на такъв. Закачките на словоохотливия водещ Димитър Горчев предизвикваха бурен смях сред обзорчани и летовниците на плажа.

След продължилия повече от час плажен обзор на претендентите купонът за радващите се на слънчевите лъчи продължи с дъжд от разхлаждаща пяна, произведена от две огромни пяна оръдия. Летния сняг покри целия плаж и околните барове дарявайки приятен хлад под парещото слънце. За да е пълен купона музиката избираха DJ величията Валди и Пацони.

Вторият тур – представяне във вечерни тоалети, се състоя в сърцето на Обзор на самият площад. Той беше открит в осем вечерта в клуб „Бедрок” със Sexy car wash – сексапилни момичета, които в центъра на заведението, под звуците на клубна музика, измиха два мотора, а след това не се поколебаха да лъснат и черната броня на паркирано пред заведението баровско ферари.

Между отделните дефилета на кандидат-миските публиката имаше шанс да наблюдава уникално огнено шоу, а Веселина Попова, DJ Дамян и Ваня пък бяха сред изпълнителите, които поздравиха участниците с песни.

Макар и трудно и с известни спорове журито все пак стигна до решение и обяви победителите – Денис Павлов и Михаела Митрева, които получиха титлите Мис и Мистър на морския град. Публиката също определи своите любимци – Денис Стоянов и Айсел Тозар.

Парини пък, като председател на журито, самоинициативно обяви за победител своя любимец – Даниел Колев, като го дари с една нощ с нея. Победителите отнесоха куп награди – парични, почивки в лукс хотел в Обзор, талони за спа процедури и още много други.

Събитието приключи с импровизирана заря, но купонът не свърши дотук, а продължи с афтърпарти в плажната дискотека Антураж, където Диджей Дамян, Ваня и Веселина Попова пяха отново, а Sexy Car Wash не се поколебаха да измият още няколко коли.