Огромна сцена като на крило на кайт сърф за Solar Summer в Сънито

Бургас Лайф

23-07-2013, 14:55

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Над 20 техно звезди миксират в Сънито през лятото

Парти маратонът започва в петък с шведското величие Adam Beyer в компанията на убийствено красивата Nicole Moudaber

Огромна сцена във формата на крило на кайт сърф ще бъде построена на плажа пред Cacao beach за плажните партита на фестивала Solar Summer.

Сцената е проектирана и изработена специално. На всяко парти тя ще изглежда по различен начин, тъй като ще се пренареждат екраните и осветлението й. По традиция задължителният елемент за качественото парти забавление на Solar ще са атрактивните танцьори, за които ще се грижат екип от гримьори и фризьори.

В продължение на пет уикенда Слънчев бряг отново ще е домакин на най-големия фестивал за електронна музика у нас Solar Summer. Тазгодишната програма включва над 20 световни звезди, като за първи път освен вечерните партита Solar ще предложи и безплатни дневни събития за плажуващите на Cacao Beach.

Всяка събота от 13 до 18 часа феновете на електронната музика ще се забавляват с изпълнението на един от гостуващите чуждестранни артисти на Solar за съответния уикенд и разбира се в компанията на българските им колеги Juan Alvarez и Liubo Ursiny. С разнообразието от стилово различни артисти и богата и наситена програма Solar Summer 2013 ще е най-мащабното издание на фестивала.

Парти маратонът на Solar ще започне на 26 юли с гостуването на шведското величие Adam Beyer в компанията на убийствено красивата и изключително талантлива Nicole Moudaber. Специален гост на първото дневно парти на 27 юли ще е влюбеният в България и родната публика диджей Sandy Rivera, когото ще видим и вечерта на сцената на Solar във взривоопасна парти комбина с носителя на Грами Sharam и гостуващия за първи път у нас Dirty South.

Гости за втория уикенд на Solar са британската денс машина Mark Knight (2 август), който обещава разбиващ 6-часов сет, и Loco Dice, Robert Dietz и Enzo Siragusa (3 август). За плажното парти през деня на 3 август за първи път у нас пристига шотландският боец от лейбъла на Mark Knight Toolroom Records – Mark Storie.

На 9 август Solar Summer ще събере на една сцена за b2b сет Hernan Cattaneo и Nick Warren, като със своя лайв към тях ще се присъедини и Guy Gerber. За високия парти градус през деня на 10-и август ще отговаря резидентът на Yalta Club и Solar Summer Festival - Juan Alvarez, а вечерта ще избухнем със Sebastian Ingrosso и Thomas Gold.

Четвъртият уикенд ще започне с Dubfire в канадската компания на Carlo Lio и The Junkies, като последните ще продължат парти маратона на следващия ден с дневното плажно парти. Вечерта на 17 август е запазена за безспорния любимец на родните фенове – големия Fedde le Grand, който е подготвил 6-часов сет гарниран с неспирната енергия и позитивизъм на официалното MC на Sensation White - MC Gee.

Грандиозният финал на Solar Summer ще е на 24 август с американския виртуоз Victor Calderone. Билети за събитията са вече пуснати в продажба в мрежата на eventim.bg и на Белия бар в Yalta Club.